Bewonerscommissie

Wat kan de bewonerscommissie voor u als bewoner van de Zeeburgerdijk 59-109 betekenen.

We zijn er voor jou. Wij zijn vijf medebewoners, onafhankelijk van Eigen Haard, die 100% de belangen behartigen van de bewoners tijdens het hele proces tot de woningen zijn gerenoveerd.

Wij zijn actief betrokken bij elke stap en denken kritisch mee over het projectplan. Wij kunnen je ondersteunen op moment dat Eigen Haard je een individueel voorstel doet en controleren of alles volgens de wet en de afspraken gebeurt.

Ook geven we een gekwalificeerd advies op basis van een bewonersraadpleging en alle bestaande informatie. Eigen Haard is wettelijk verplicht om dit serieus te nemen en moet beargumenteren waarom ze eventueel andere keuzes maakt.

Wij hebben regelmatig overleg met elkaar en met Eigen Haard om alles kort te sluiten via diverse digitale middelen en fysiek.

Hoe communiceren wij met jullie.

De communicatie van de bewonerscommissie met jullie als bewoner is voornamelijk via papieren nieuwsbrieven en deze website. Wil je het nieuws op deze website via e-mail ontvangen? Daarvoor kun je je hier inschrijven. Heb je vragen voor ons, of wil je iets vertellen, kijk dan op onze contactpagina voor de verschillende manier waarop je dat kunt doen.

Wat kunnen wij niet voor je doen.

De bewonerscommissie kan geen individuele problemen tussen huurder en verhuurder oplossen. Maar je staat niet alleen. Kijk even op de pagina over ondersteuning en hulp om te kijken wie je wel kan helpen.
Reparatieverzoeken in en rondom de woning moet je zelf melden bij Eigen Haard.

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

De volgende bewoners hebben zitting in de bewonerscommissie

  • De heer F. Callender (voorzitter)
  • Mevrouw I. Bekking (secretaris)
  • Mevrouw I. Duijnker
  • De heer E. Visser
  • De heer J.K. Alberts

De bewonerscommissie krijgt professionele ondersteuning van Wies Luttikhuizen, bewonersondersteuner van Stichting !WOON Zij heeft ervaring met grootschalige groot onderhoud-/renovatieprojecten en kan de bewonerscommissie adviseren in hun rol.