De 70% drempel is gehaald, de renovatie gaat door

Vandaag kregen we een brief in de bus met het resultaat van de stemming. De benodigde 70% om de renovatie door te laten gaan is behaald.

Dus wat nu?

Eigen Haard gaat de peildatum aanvragen bij de gemeente. Zodra de peildatum bekend is, ontvangen we een brief van Eigen Haard.

Vanaf het moment dat de gemeente de peildatum heeft toegekend gaan de bewonersbegeleiders de stadsvernieuwingsurgentie koppelen aan jouw account bij WoningNet. Heb je geen account dan wordt door de bewonersbegeleider een account voor je aangemaakt bij WoningNet.

Zodra de stadsvernieuwingsurgentie gekoppeld is aan jouw account bij WoningNet kan je met voorrang reageren op woningen die worden aangeboden bij WoningNet. Meer informatie hierover kan je lezen in het Sociaal Plan, hoofdstuk 4, blz 10 of hier.

Wil je terugkeren naar je gerenoveerde woning of wil je doorschuiven, dan zul je waarschijnlijk na de zomervakantie van 2022 een wisselwoning aangeboden krijgen. In het Sociaal Plan staat meer over wisselwoningen, hoofdstuk 8, blz 15.

Heb je nog vragen kun je altijd contact opnemen met je bewonersbegeleider of met ons.

Neem contact met ons op!

Andere contactmogelijkheden:

  • Telefoon 06 43 54 47 82
  • Ook bereikbaar op WhatsApp en Signal via ons telefoonnummer 06 43 54 47 82

Kijk ook bij de veel gestelde vragen voor antwoorden