Het individueel renovatievoorstel van Eigen Haard is bezorgd – tijd om te kiezen

Het is tijd om te bepalen wat jij van de voorstellen van Eigen Haard vindt. En of je vóór of tegen het renovatievoorstel gaat stemmen.

Het is nooit makkelijk om zo’n keuze te maken. De meesten van ons hebben een groot deel van hun leven in hun woning gewoond. En nu ligt er een plan om ons complex heel grondig te renoveren.

En dat is goed. Het is hoog tijd dat onze woningen gaan voldoen aan de eisen van deze tijd en de toekomst. Zo zijn de woningen straks goed geïsoleerd, dus geen ijsbloemen meer op de ramen waar een aantal van ons last van heeft, geen schimmel meer in de volledig nieuwe badkamer en andere vertrekken. Ook zal het veel minder gehorig zijn en wordt het volledige warmte, water, ventilatie en elektriciteitsnet binnen de woning wordt vervangen. Een nieuwe woning binnen de 110 jaar oude muren. Oude glorie in een nieuwe isolerende jas.

Stel je vragen tijdens de inloopspreekuren van Eigen Haard

Al die werkzaamheden hebben een impact op de woning, huurprijs en servicekosten. Kijk goed wat er voor jou verandert en wat dit voor jouw situatie betekent. Is er iets onduidelijk of mis je informatie die voor jou belangrijk is? Maak gebruik van de spreekuren die Eigen Haard organiseert en laat je grondig informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor jou.

Dit zijn de dagen en tijden waarop Eigen Haard spreekuren houdt op de Zeeburgerdijk 75A:

  • Maandag 4 oktober van 13.00-15.00 uur.
  • Maandag 11 oktober van 12.00-14.00 uur.
  • Donderdag 14 oktober van 10.00-12.00 uur.

Inloopspreekuren van de Bewonerscommissie

Ook wij als bewonerscommissie hebben de komende weken open inloopspreekuren op de Zeeburgerdijk 75A. Je kan vrijblijvend binnenlopen als je vragen hebt over bijvoorbeeld jouw renovatievoorstel, het proces en uitleg over jouw plattegrond. Ook kunnen we je helpen met voorbereiden van vragen voor Eigen Haard of uitleggen hoe WoningNet werkt als je je alvast wilt oriënteren. En als je gewoon een babbeltje wilt maken ben je natuurlijk ook van harte welkom.

De dagen en tijden waarop de bewonerscommissie open inloop spreekuren houdt op de Zeeburgerdijk 75A:

  • Zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober van 10:00 uur tot 11:30 uur
  • Vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober van 10:00 uur tot 11:30 uur
  • Vrijdag 15 oktober en zaterdag 16 oktober van 10:00 uur tot 11:30 uur

Kijk ook nog even naar onze eerder verstuurde nieuwsbrief waarin we voorbeeld vragen hebben geformuleerd.

Natuurlijk zijn we ook nog steeds bereikbaar via telefoon en e-mail en je kunt met ons ook een afspraak maken op andere tijden dan de spreekuren.

Neem contact met ons op!

Andere contactmogelijkheden:

  • Telefoon 06 43 54 47 82
  • Ook bereikbaar op WhatsApp en Signal via ons telefoonnummer 06 43 54 47 82

Kijk ook bij de veel gestelde vragen voor antwoorden