Waarom jullie zo weinig gehoord hebben over de vorderingen in het proces?

We hebben gemerkt dat voor velen van jullie het erg frustrerend is dat er zo weinig wordt gecommuniceerd door Eigen Haard en ons. Wij delen die frustratie.

We hebben daar tijdens het proces Eigen Haard zoveel mogelijk proberen te stimuleren meer en beter met de bewoners te communiceren over de voortgang, maar het is voor Eigen Haard duidelijk een uitdaging om dit ook te doen. Wat betreft onze communicatie. Alle documenten die Eigen Haard met de ons deelt zijn vertrouwelijk tot Eigen Haard besluit deze met bewoners te delen en openbaar te maken. Pas dan kunnen wij er ook wat over zeggen. Wij mogen dus niet uit onszelf over de inhoud communiceren. 

Voor ons als Bewonerscommissie is het ook moeilijk om de beperkte communicatie van Eigen Haard te compenseren vanwege die begrenzing. Daarnaast mogen we vanwege de privacy niet weten welke bewoners in ons complex een vast contract hebben. Dus kunnen wij alleen maar naar alle bewoners in het pand communiceren wat ook weer voor miscommunicatie zorgt. Ook kost het gewoon geld, en ondanks eerdere afspraken en toezeggingen heeft Eigen Haard tot op de dag van vandaag nog niets van onze gemaakte kosten vergoed.

Maar het concept projectplan wordt nu door Eigen Haard afgerond en in de komende weken zal Eigen Haard het delen met de bewoners. Op moment dat het publiek is gemaakt kunnen wij ook gaan communiceren over onze standpunten, inzichten en toevoegingen met betrekking tot deze plannen. We zullen dat voornamelijk en het meest uitgebreid hier op de website doen. Alleen voor hele belangrijke dingen kun je van ons wat in de bus verwachten.

En schroom niet om je vragen te stellen, we zijn er voor jullie.

Neem contact met ons op!

Andere contactmogelijkheden:

  • Telefoon 06 19 62 54 33
  • Ook bereikbaar op WhatsApp en Signal via ons telefoonnummer 06 19 62 54 33

Kijk ook bij de veel gestelde vragen voor antwoorden