De bewonersraadpleging ligt voor je klaar!

Na 3 jaar is het eindelijk tijd om je stem te laten horen. Een mijlpaal. Op 15 juni hebben Lotte en Anna van onderzoeksbureau RIGO de enveloppen bezorgd. We hebben samen met hun de vragen voor de bewonersraadpleging opgesteld over het concept projectplan met de details van de renovatie (Technische Brochure) en alle afspraken voor de herhuisvesting (Sociaal Plan).

Ook dit duurde weer langer dan verwacht en we hadden aangegeven in de laatste brief. Dat spijt ons maar de vertraging lag niet bij ons of RIGO. Maar daar hebben jullie natuurlijk niets aan.

Je mening is belangrijk!

De bewonerscommissie kan geen goed advies geven zonder jouw input. We hopen dat jullie allemaal de tijd en ruimte vinden om de vragenlijst in te vullen. Met jullie antwoorden gaan wij een gekwalificeerd advies schrijven naar Eigen Haard. Die wordt op 12 juli bij hun afgeleverd. Eigen Haard kan dit advies vervolgens niet zomaar naast zich neerleggen. Het moet goede reden geven wanneer ze een advies niet overnemen en als ze het wel overnemen komen er eventueel wijzigingen in het definitieve projectplan. Ze moeten binnen 2 weken reageren.

Vul je de vragenlijst in op papier?

Met de bijgevoegde antwoordenvelop kun je de vragenlijst terugsturen (zonder postzegel). De dichtstbijzijnde brievenbussen vind je hier:

Vul je de vragenlijst in online?

Dit kan via onderzoekbewoners.nl. Je persoonlijke inlogcode staat in de ontvangen brief. We raden het af om het op de telefoon te doen, maar het is wel mogelijk.

Tot wanneer kun je de vragenlijst invullen?

Het is belangrijk dat je de ingevulde vragenlijst uiterlijk dinsdag 29 juni 2021 ingevuld en opgestuurd hebt. Lotte of collega Anna van RIGO bellen je voor deze datum op om hulp te bieden bij het invullen. Als we je vragenlijst al binnen hebben, doen we dit niet.

Wat gebeurt er met de resultaten?

RIGO verwerkt de resultaten anoniem in een rapport. Dit rapport wordt door de bewonerscommissie gebruikt om een zo goed mogelijk advies te schrijven over het concept Projectplan.

Vragen?

Zijn er (technische) problemen met het (online) invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met Lotte Bloemendaal, onderzoeker bij RIGO (lotte.bloemendaal@rigo.nl/ 06 242 505 92). Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek of het project kun je contact opnemen met Wies Luttikhuizen van stichting !WOON, via w.luttikhuizen@wooninfo.nl of 06 106 955 94.