Je bewonerscommissie heeft binnenkort je mening nodig!

Beste buren, het is na vertragingen en veel overleggen met Eigen Haard eindelijk zo ver. Eigen Haard heeft het concept projectplan af en er is dus een de dikke map bij jullie gebracht met alle informatie.

Waarom hebben wij je mening nodig?

Om Eigen Haard een goed gekwalificeerd advies te geven over dit concept projectplan. Het is gebaseerd op de input van jou en alle bewoners met een vast huurcontract.

Wat moet je daarvoor doen?

Een vragenlijst invullen die wij samen met het onafhankelijk onderzoeksbureau gaan opstellen. Met genoeg ruimte om zelf ook dingen aan te kaarten.

Wanneer kan ik die vragenlijst verwachten?

Die kun je waarschijnlijk halverwege eind mei verwachten. Hierover krijg je ook weer een aparte brief. Het onafhankelijk onderzoeksbureau Rigo zal je aanspreekpunt zijn bij vragen. Tot die tijd raden we je aan het conceptplan goed in je op te nemen.

Wat gebeurd er met het advies?

Deze moet Eigen Haard serieus nemen en waar mogelijk verwerken in het definitieve renovatievoorstel. Besluiten ze bepaalde adviezen niet over te nemen moeten ze beargumenteren waarom ze dat niet doen.

Wat is dat concept projectplan nou eigenlijk?

Het geeft inzicht in alle afspraken, regelingen en processen met betrekking tot de renovatie van ons complex en de uiteindelijk herhuisvesting. Dit document heeft een grote invloed op ons leven voor de komende jaren en biedt unieke mogelijkheden om een betere woonsituatie te creëren voor jezelf.

Het bestaat uit 5 onderdelen:

  • Begeleidende brief
  • Concept Sociaal Plan
  • Concept Technische Brochure
  • Plattegronden op type-niveau
  • Keukenbrochure

Meer inzicht in de keuzes, afspraken, regelingen van het plan

NIet alles kan in de plannen opgeschreven worden. Dan wordt het een onleesbaar boekwerk. Daarom zullen we veel van de plannen extra toelichten vanuit het perspectief van de bewonerscommissie. Dit doen we op https://indie2.nl (die ook prima leesbaar is op je telefoon). Je kunt je ook abonneren op onze digitale nieuwsbrief zodat je niets mist.

Waar kan ik heen voor vragen over het concept projectplan?

Het is veel en complexe materie en niet elke vraag zal op onze website te vinden zijn. Zowel Eigen Haard als wij zijn de komende weken bereikbaar om deze te beantwoorden. Wij hebben daarom telefonische spreekuren en je kunt met ons chatten en mailen. Onderaan deze brief vind je de gegevens en de tijden.

Tijdens de raadpleging (dus als de vragenlijst bij je op de mat ligt) kunnen we je niet helpen, daarmee zouden we jullie mening kunnen beïnvloeden en dat mogen we niet.

Hoe en wanneer kan je contact zoeken?

Neem contact met ons op!

Andere contactmogelijkheden:

  • Telefoon 06 43 54 47 82
  • Ook bereikbaar op WhatsApp en Signal via ons telefoonnummer 06 43 54 47 82

Kijk ook bij de veel gestelde vragen voor antwoorden

!WOON

Wies Luttikhuizen
Telefoon: 06-10695594
E-mail: w.luttikhuizen@wooninfo.nl

De Bewonerscommissie wordt ondersteund door Wies Luttikhuizen, ook zij is bereikbaar voor vragen.

Deze brief is op papier in jullie brievenbus gedaan op 19 april 2021.