Je hebt nog tot 29 juni om de bewonersraadpleging op te sturen!

Er zijn nu 26 bewoners met een vast huurcontract die de vragenlijst hebben ingevuld. Dat is nog minder dan de helft. We hebben ten minste 50% nodig om voldoende feedback te hebben om een gekwalificeerd advies te schrijven. Bij andere projecten is de feedback rond de 80% dus we hebben nog een weg te gaan. Je antwoord moet voor de 29ste juni bij RIGO binnen zijn. Dus vul ‘m vandaag of morgen in.

Lotte van RIGO heeft gister een herinnering in de bus gedaan en heeft ook diverse mensen gebeld en zal contact opnemen met iedereen die het nog niet heeft ingevuld.

Vragen?

Zijn er (technische) problemen met het (online) invullen van de vragenlijst? Neem dan contact op met Lotte Bloemendaal, onderzoeker bij RIGO (lotte.bloemendaal@rigo.nl/ 06 242 505 92). Voor inhoudelijke vragen over het onderzoek of het project kun je contact opnemen met Wies Luttikhuizen van stichting !WOON, via w.luttikhuizen@wooninfo.nl of 06 106 955 94.

Je mening is belangrijk!

De bewonerscommissie kan geen goed advies geven zonder jouw input. Hoe meer mensen het invullen hoe beter en dwingender ons gekwalificeerd advies naar Eigen Haard kan worden. We hopen dat jullie allemaal de tijd en ruimte vinden om de vragenlijst in te vullen. Met jullie antwoorden gaan wij een gekwalificeerd advies schrijven naar Eigen Haard. Die wordt op 12 juli bij hun afgeleverd. Eigen Haard kan dit advies vervolgens niet zomaar naast zich neerleggen. Het moet goede reden geven wanneer ze een advies niet overnemen en als ze het wel overnemen komen er eventueel wijzigingen in het definitieve projectplan. Ze moeten binnen 2 weken reageren.

Vul je de vragenlijst in op papier?

Met de bijgevoegde antwoordenvelop kun je de vragenlijst terugsturen (zonder postzegel). De dichtstbijzijnde brievenbussen vind je hier:

Vul je de vragenlijst in online?

Dit kan via onderzoekbewoners.nl. Je persoonlijke inlogcode staat in de ontvangen brief. We raden het af om het op de telefoon te doen, maar het is wel mogelijk.

Wat gebeurt er met de resultaten?

RIGO verwerkt de resultaten anoniem in een rapport. Dit rapport wordt door de bewonerscommissie gebruikt om een zo goed mogelijk advies te schrijven over het concept Projectplan.