Vergadering BC nr. 3 (26 maart 2018)

De vergadering was op 26 maart 2018. Hier hebben we na twee overleggen met Eigen Haard en 2 vorige eigen vergaderingen proberen spijkers met koppen te slaan.

We hebben gekozen dat Wies Luttikhuizen van Stichting !WOON ons gaat bijstaan in het proces. Zij heeft als onafhankelijke expert veel van dit soort processen begeleid. Ze is zeer goed op de hoogte van de wet en regelgeving en heeft juist ook veel processen met Eigen Haard in Oost meegemaakt. Dus waardevol.

We hebben al eerder gekozen dat de heer F. Callender onze voorzitter is en het tot op dit moment niet nodig is om een secretaris en of penningmeester aan te wijzen gezien we geen geld beheren of in de nabije toekomst dit van plan zijn.

Twee leden hebben het op zich genomen om de website Indië 2 als communicatiemiddel op te zetten.

De nieuwsbrief van Eigen Haard is voor 95% afgetikt. Laatste aanpassingen + spellingscontrole en dan gaat het naar Eigen Haard om er een definitieve versie van te maken.

We gaan Eigen Haard toestemming vragen om alle officiële schrijvens naar de bewoners op de website te zetten zodat iedereen alles kan teruglezen.

We hebben verder de lopende zaken besproken.